Invenție revoluționară a studenților din Olanda | Ochelari de golf pentru nevăzători

26 noiembrie 2022, 10:34

Ronald Boef atinge partea laterală a „ochelarilor săi inteligenți”. Folosind termeni fixi, el primește informații de la ochelari, cum ar fi distanța, condițiile meteo și obstacolele de pe green.

Nils Visser, stagiar la XR Lab: Ochelarii au un ecran tactil pe o parte, la fel ca telefonul tău. El poate să-l atingă și apoi aude un semnal sonor în ureche. Apoi trebuie să dea o comandă. Avem comenzi care au toate o sarcină diferită. De exemplu, el poate întreba cum este vremea, care este direcția vântului, viteza vântului. Toate lucrurile de care trebuie să țină cont dacă vrea să lovească mingea de golf.

Ronald Boef, jucător de golf: Pentru mine, intenția este, în principal, ca acesta să le ofere și altora independență și libertate.

Nils Visser, stagiar la XR Lab: Dacă noi am reușit să facem acest lucru ca stagiari, atunci cred că alte companii, cu oameni care au mai multă experiență decât noi, pot oferi o calitate mult mai bună și pot merge mult mai departe.

Ronald Boef, jucător de golf: S-ar putea să mă ajute și dacă merg pe jos până la mall, de exemplu.

Nils Visser, stagiar la XR Lab: Ca ochelarii să-ți spună apoi unde să faci stânga, unde trebuie să faci dreapta. Ajută la semafoare, de exemplu. Cred că este posibil să se facă sarcinile zilnice mult mai ușoare pentru cineva care nu poate vedea.

Prototipul a fost testat de ceva timp de Ronald Boef, unul dintre cei mai buni jucători de golf nevăzători din lume. În luna martie a anului viitor, Ronald va încerca să obțină titlul mondial.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă