Învăţător apărat de părinţi. Dascălul e acuzat de mama unui elev că îi hărţuieşte copilul

23 octombrie 2019, 19:14

La sfârșitul săptămânii trecute, un învățător de la Liceul Dante Alighieri a fost acuzat de mama unui elev că i-ar fi jignit și hărțuit copilul încă din prima zi de școală. Elevul a fost transferat în această unitate de învățămânț în urmă cu trei ani, în clasa a doua.

Mama susține că fiul său a fost umilit în permanență, chiar și de colegi pentru că este cel mai gras din clasă. Părinții celorlalți elevi o contrazic.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar după ce a apărut în presă. Inspectorii școlari au stat de vorbă cu învățătorul, elevul, părinții acestuia și conducerea școlii.

„S-a constatat că există un conflict, din păcate, între cadru didactic și elev, respectiv familia acestuia. Și i s-au făcut recomandările necesare pentru ca învățătorul să-și îmbunătățească rolul de relaționare cu respectivul elev și metodele pe care să le aplice la clasă cu acesta. Este adevărat că elevul nu folosește tocmai un limbaj adecvat la adresa cadrului didactic”, a declarat purtătorul de cuvânț al ISMB, Marina Manea.

Inspectorii școlari le-au sugerat părinților și câteva ședințe în cabinetul consilierului școlar.

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă