Inundaţii în Timiş. Bodo și Ohaba Lungă, printre cele mai afectate localități

7 iunie 2019, 07:50

Apele revărsate au intrat în case și curți, în mai multe localități din Timiș. Pompierii au ajutat la evacuarea a zeci de persoane. Puhoaiele au luat pe sus o mașină, iar un drum a fost blocat.

Localitatea Bodo e cea mai afectată din toata zona, au fost afectate 20 de case. Bega a atins cota istorică de inundații.

Apele s-au revarsat sși au crescut de la o oră la alta și au inundat zeci de case. Oamenii și-au pus cum au putut animalele la adăpost și au încercat să-și protejeze bunurile din locuințe.

Două autospeciale, două excavatoare, patru camioane cu nisip și mii de saci au ajuns în zonă. Opt persoane au fost evacuate în localitatea Bodo.

Zeci de oameni au fost evacuați și în localitatea Ohaba Lungă. Pompierii i-au transportat cu barca și i-au dus la adăpost. Printre persoanele salvate au fost și două bătrâne și un câine, pe care stăpâna nu l-a putut lăsa în urmă. Zeci de locuințe au fost inundate și în localitatea Lăpuşnic. În Ohaba Română mai mulți oameni au rămas izolați după ce drumul de acces a fost rupt de apă.

În Hunedoara, au fost precipitații care au depășit 40 de litri pe metru pătrat. Ploile au afectat cel mai tare localitățile Cristur și Cârjiţi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă