Inundații și accidente din cauza vremii. Mai multe cartiere din Arad au fost inundate după o ploaie torențială

17 ianuarie 2018, 14:32

După mai bine de 12 ore de ploaie, Aradul s-a transformat în Veneția României. Numeroase străzi au devenit inaccesibile atât pentru șoferi cât și pentru pietoni.

Echipele ISU și cele ale companiei de apă din Arad au intervenit cu motopompe de mare capacitate pentru a evacua apele pluviale.Operațiunea este însă destul de dificilă, din cauza volumului mare de precipitații.

Localnicii s-au obișnuit deja ca la orice ploaie torențială canalizarea să refuleze. Iar străzile să se transforme în canale navigabile, așa cum s-a întâmplat și de această dată în cartierul Micălaca.

În județul Bistrița, vremea rea a dus și la producerea mai multor accidente.

Azi-noapte, pe drumul național dintre Bistrița-Năsăud și Maramureș, un autoturism a derapat pe șoseaua acoperită de gheață și a ajuns într-un râu. Două persoane, soț și soție, au rămas blocate în mașină, dar au scăpat cu viață.

În cursul dimineții DN17 a fost blocat în apropiere de Beclean din cauza unui accident care a avut loc pe șoseaua acoperitaă de zăpadă. Un microbuz a derapat și a lovit un altul care venea din sens opus, apoi a ricoșat în două autoutilitare. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

La această oră se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Bistrița-Năsăud.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă