Întrecerea chef-ilor pentru Revelion. Restaurantele din Capitală se întrec în atragerea clienților pentru petrecerea dintre ani

29 decembrie 2017, 12:24

Chef Alexandru propune un meniu pe bază de pește. Felul principal va fi somon tras în crustă de semințe, asezonat cu legume ținute la abur.

Lângă platouri vor fi salatele de peste și humus. Chef Alexandru nu a uitat și de preparatele de sezon: pregătește și coasta de porc cu cartofi weedgets care după ce a fost ținută la baiț într-un sos de casa, se lasă la cuptor cel puțin 3 ore.

Piesa de rezistență este desertul.

După prepararea și montarea meniului care durează în medie 30 de minute, tragem linie.

Este un meniu care costă în jur de 280 de lei.

Clienții mai pretențioși sunt tentați cu carne de vânat. Chef Ciprian are o rețetă specială pentru noapte albă de Revelion.

Tot secretul consta însă în prepararea mușchiulețului de mistreț: După ce a fost vidat este fiert timp de o oră și jumătate la cel mult 165 de grade.
Și asta nu este tot.  Nici ornarea platoului nu se face la întâmplare.

Toate preparatele de vânat trebuie stropite cu vin roșu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă