Între Tulcea și Medgidia, trenurile circulă cu plug antemergător. CFR: Circulația pe calea ferată se desfășoară în condiții normale, de iarnă, în sudul țării

Circulația trenurilor - CFR
Circulația trenurilor - CFR
28 ianuarie 2021, 08:59

Joi dimineață, circulația trenurilor se desfășoară fără probleme pe toate magistralele feroviare și nu sunt secții de cale ferată închise, se arată în comunicatul CFR.

Personalul de specialitate menţine legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă, astfel încât, în funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele.

În situaţia în care sunt necesare modificări de grafic, toţi operatorii de transport feroviar de călători sunt avizaţi, astfel încât aceştia să poată publica pe site-urile proprii informaţii actualizate despre trenurile înscrise în grafic.

Călătorii sunt rugaţi ca în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Constanţa pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite