Într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din România a fost deschis un punct de vaccinare fără programare

Accesul pe bază de certificat european în magazine nealimentare, mall-uri și complexuri comerciale a scăzut drastic numărul clienților. În 5 zile de la introducerea noilor restricții, zonele altădată aglomerate au devenit acum aproape pustii. Soluția propusă de proprietari: deschiderea punctelor de vaccinare fără programare. Cel mai recent a fost deschis astăzi într-unul dintre cele mai mari puncte de aprovizionare din România.

30 Octombrie 2021, 14:32 Știrile TVR |

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de persoane s-au vaccinat la un punct deschis într-o mare zonă comercială din Capitală - angajați ai firmelor de aici, dar și antreprenori care vin să se aprovizioneze de la cele peste 5500 de magazine câte sunt în centru. Dacă înainte numărul clienților era de ordinul miilor pe zi, acum, din cauza că pot intra doar cei cu certificat verde, sunt mult mai puțini cei care au acces.

Printre antreprenori l-am găsit și pe un cetățean chinez, care deține un magazin de cartier. După introducerea noilor restricții, a pierdut o mare parte dintre clienți. Îl sperie atât agresivitatea virusului, cât și pierderile financiare, astfel că a decis să se vaccineze.

Centrul de vaccinare funcționează fără a fi nevoie de programare. În plus, cei care își administrează serul sunt înscriși și la o tombolă cu premii consistente.

Puncte de vaccinare asemănătoare au fost deschise și în alte centre comerciale din Capitală, în special mall-uri.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN VACCINARE COVID-19
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 13°C
IASI 18°C 16°C
CLUJ 14°C 14°C
CONSTANTA 11°C 9°C
CRAIOVA 18°C 13°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI