Întârzieri și curse anulate pe aeroporturi. Pasagerii zborului Bruxelles-Cluj Napoca au întârziat cinci ore

11 decembrie 2017, 10:18

Iar la Iași, o cursa Wizz Air, care trebuia să plece către Bologna, a fost anulată. Reprezentantii Wizz Air nu au dat nicio explicație oficială despre cauza anulării zborului.

Cei peste 50 de pasageri ai zborului de duminică de la Charleroi spre Cluj trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Internațional Avram Iancu puțin după miezul nopții, dar au ajuns cu întârziere mare. Problema ar fi fost cauzată de vremea rea, urmată de o defecțiune tehnică a aeronavei.

Tot din cauza vremii, probleme și mai mari au fost înregistrate pe Aeroportul din Luton. Un avion cu peste 100 de pasageri români trebuia să plece duminică dimineața din Marea Britanie către Cluj, dar zborul a fost anulat.

După ce au așteptat peste cinci ore, oamenii au fost sfătuiți să caute altă rută și vor ajunge în țară abia astăzi.

Alte curse din Luton sau Madrid spre Cluj au fost întârziate sau anulate. De asemenea, zborul Londra- București, tot din Luton, a fost anulat din cauza zăpezii. La Iași, cursa către Bologna a fost anulată aseară din motive tehnice.

Pasagerii au așteptat câteva ore în aeroport, până când reprezentanții Wizz-Air au anulat cursa și le-au spus că li se vor returna banii pe bilete sau vor fi redirecționați către alte curse în zilele următoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite