Întâlnire Orban – Salvini, la Milano. Premierul maghiar și ministrul italian de Interne vor să pună bazele unei noi alianțe în viitorul PE și să oprească migrația ilegală

29 august 2018, 11:00

Salvini și Orban își unesc forțele pentru europarlamentarele de anul viitor. Premierul ungar și ministrul italian de interne spun că e nevoie de o Europă diferită, cu accent pe locuri de muncă, sănătate și securitate.

Salvini și Orban vor să pună bazele unei noi alianțe în viitorul Parlament european, fără socialiști și fără partide de stânga. Și vorbesc despre nevoia de a schimba tratatele Uniunii în materie de migrație ilegală.

Viktor Orban: După alegerile europarlamentare din mai, vom vedea care sunt noile alianțe. Datoria noastră acum e să mobilizăm electoratul, astfel încât să meargă la vot un număr cât mai mare de italieni și de maghiari, pentru a putea schimba Europa.

Întâlnirea Salvini Orban a fost marcată de protestul câtorva sute de persoane; demonstranții îi acuza pe cei doi ca vor să desființeze Uniunea Europeană prin politica antirefugiați.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite