Întâlnire emoționantă la Palatul Elisabeta. Familia Regală le-a mulțumit jurnaliștilor TVR pentru transmisiunile de la funeraliile Regelui

18 ianuarie 2018, 21:22

Familia Regală a făcut cunoștință cu o parte dintre jurnaliștii care au lucrat în cele aproape două săptămâni în România și în Elveția pentru a asigura transmisiunile istorice din timpul funeraliilor regale.

Camelia Csiki ne-a ținut la curent cu ce s-a întâmplat în Elveția timp de 9 zile. A revenit în România și a transmis de la Castelul Peleș ultimul drum al Majestății Sale Regele Mihai I.

Jurnaliștii de la Ora Regelui l-au redat oamenilor pe Majestatea Sa, prin intermediul ultimelor interviuri în exclusivitate cu Regele Mihai.

Imaginile perfecte pe care le-ați văzut la televizor au fost transmise de cei mai talentați operatori. Cameramanii au stat ore întregi, nemișcați, unii dintre ei în poziții absolut imposibile.

Pentru Televiziunea Română a fost un efort colectiv excepțional în care oamenii au adus, pe lângă jurnale sau emisiuni de calitate, și suflet. Iar telespectatorii au simțit asta și ne-au trimis sute de mesaje.

Coincidență fericită. Ziua de 18 Ianuarie are o semnificație aparte pentru Familia Regală: acum 28 de ani, Majestatea Sa Margareta s-a întors pentru prima dată în România, cu ajutoare. Iar în urmă cu trei ani a sărbătorit un sfert de secol de la revenire chiar la TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite