Insula croată în formă de inimă, scoasă la vânzare

14 februarie 2023, 12:32

Insula Galesnjak este o adevărat atracție turistică pe de o parte pentru forma care îi inspiră pe mulți la romantism, dar și pentru discreție. Insula este total nelocuită și neamenajată, lucru care atrage multe vedete care merg acolo cu iahturile și petrec departe de ochii curioșilor.

Silvestro Kardum, agent de vânzări: Spune multe faptul că Beyonce și-a serbat aici împlinirea a 39 de an și că vine aici an de an pentru câteva zile sau chiar saptamâni. Michael Jordan a fost aici anul trecut, la fel și Jeff Bezos.Insula nu duce deloc lipsa de vedete.

UN TEREN DE 4 HECTARE PE INSULA COSTĂ 13 MILIOANE DE EURO

Asemenea oameni cu dare de mână sunt acum vizați de proprietarul unei părți importante din insulă și care a scos la vânzare aproape o treime din suprafața totală.

Silvestro Kardum,agent de vânzări:Insula Galesnjak are o suprafață de 142 000 de metri patrați,din care puțin peste 40 de mii de metri patrați sunt de vânzare pentru 13 milioane de euro.

INSULA CROATĂ ESTE NELOCUITĂ ŞI NEAMENAJATĂ

Iar ofertele curg zilnic, spun vânzătorii care afirmă că vor reinvesti banii în comunitatea locală. Insula Galesnjak este atât de populară încât anual pe insulă și în împrejurimi se fac peste un milion de fotografii. Și dacă acum este sălbatică, nu a fost mereu așa. În 2019, arheologii universității din Zadar au găsit semne că insula iubirii a fost locuită în urmă cu aproximativ 7.000 mii de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă