INS: Populaţia României, calculată după domiciliu, a fost de 22,142 milioane de persoane, la 1 iulie 2020

Populaţia României, calculată după domiciliu, a ajuns în data de 1 iulie 2020 la 22,142 milioane de persoane, în scădere cu 0,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS), publicate joi.

29 Octombrie 2020, 11:43 (actualizat 29 Octombrie 2020, 11:45) |
Trimite un comentariu
29 Octombrie 2020, 13:11
Amy Neagoe
|
(+1)
Dar cred în statisticile C.I.A.(pe care prima oară le-am descoperit, cu ajutorul direct al implicatului ex-Președinte Obama și a Partidului Democrat, în S.U.A.) Fiindcă, deși la fel de hai să zicem 'imperfecti' ca orisicine si oriunde, sunt cei mai de ]ncredere(trustworthy). 'DEMOCRAȚIE' îmi amintesc parcă, că se cheamă asta.... Ho io,ragionne??????

29 Octombrie 2020, 13:08
Amy Neagoe
|
(+1)
Conform statisticilor nepublice, ale Aganției Americane de Spionaj și celor publice, alor Națiunilor Unite: atît în luna Septembrie a acestui an, exact ca țși anii trecuți(de cînd ne-am umplut de veșnic netratabilele și netratabili ai Romîniei), populația țării noastre a ajuns de exact 21 milioane. În timpul care rata natalității e aproape zero(tot de aproximativ 1-2 decenii, încoace); suntem na'ia locul 1 in lume(adică mai rău ca in Africa, d.e.), inclusiv la procentajul femeilor care mor la naștere, I.N.Statistică e plin ILEGAL atit de angajați cît și angajatori de ambe sexe și de orice vîrstă(de la 18 ani, în sus), care muncesc ilegal(datorită diverselor tipuri de handicap ori dizabilitate, a cazierelor murdare etc.)..în timp ce Televiziunea Publică a fost dintotdeauna coordonată direct de către Palatul Victoria, respectiv Parlament(inclusiv prin intermediul S.R.I., S.I.E., etcaetera. Exact cum economia privată(deci informațiile obținute privat), au fost si sunt ghidate, direct de către oamenii si grupurile de interese(adică bogăția națională și mondială). ... Aceste fiind spuse(informație la care oricine poate obține accesul public, conform legislațiilor naționale), cum vi se pare faptul că eu continui să cred, in statisticile C.I.A. si atît(plus I.Q.ul și profesionismul și experiențele mele, firește)?? Și fac toate aceste, Nu pentru că am învățat la Masteratul meu de 2 amni, că așa se gindeste; ori fiindcă am obținut de cîțiva ani acces la această informație, prin sprijinul DIRECT AL DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE(singura instituție din Rominia ce mi-a apreciat vreodată, I.Q.ul, intelectualitatea și seriozitatea).
Dar cred în statisticile C.I.A.(pe care prima oară le-am descoperit, cu ajutorul direct al implicatului ex-Președinte Obama și a Partidului Democrat, în S.U.A.) Fiindcă, deși la fel de hai să zicem 'imperfecti' ca orisicine si oriunde, sunt cei mai de ]ncreder

1


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 4°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 3°C 6°C
CONSTANTA 4°C 8°C
CRAIOVA 2°C 4°C
BRASOV 4°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI