VIDEO TELEJURNAL

Înregistrare audio cu Traian Băsescu. Fostul preşedinte vorbeşte despre sentinţe aranjate în dosare penale

Sebastian Ghiţă a făcut publică - pe postul TV pe care îl controlează - o înregistrare audio cu fostul preşedinte Traian Băsescu. Este vorba despre o discuţie în timpul căreia Băsescu face aprecieri privind statul mafiot şi spune că sentinţe din dosarele penale erau aranjate. Fostul preşedinte a confirmat autenticitatea înregistrării.

04 Ianuarie 2017, 13:50 (actualizat 04 Ianuarie 2017, 13:55) |
Înregistrare audio cu Traian Băsescu
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

În înregistrarea audio difuzată de Sebastian Ghiţă, fostul preşedinte Traian Băsescu discută cu un interlocutor a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Discuţie Interlocutor - Traian Băsescu

  • Interlocutor: Şi aveţi înregistrări cu toţi?
  • Traian Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da' să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luăm pe Mustaţă din complet. Da? Hai băieţi să-l aruncăm în aer! Vreţi să-mi distrugeţi familia?
  • Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule preşedinte?
  • Traian Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu ştiu ce spun.
  • Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?
  • Traian Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.
  • Interlocutor: Sunteţi supărat pe ei.
  • Traian Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris pe Facebook că înregistrarea difuzată de Sebastian Ghiţă este autentică şi datează de la sfârşitul anului trecut. Însă nu recunoaşte întâlnirea cu judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de detenţie.

Judecătoarea Camelia Bogdan a negat că cineva i-ar fi cerut să îl condamne pe Dan Voiculescu.

Sebastian Ghiţă este dispărut de două săptămâni şi e căutat de poliţie. Fosul deputat are 4 dosare penale, iar în 2 e deja trimis în judecată.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 27°C 27°C
IASI 24°C 19°C
CLUJ 19°C 15°C
CONSTANTA 25°C 26°C
CRAIOVA 26°C 26°C
BRASOV 20°C 18°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI