Înmormântare cu lăutari și grătare pe trotuar, la Constanţa. Peste 100 de persoane fără mască de protecție în cortegiul funerar

3 ianuarie 2021, 19:38

Înmormântarea a început în cartierul Kilometrul 5 din Constanța. Zeci de persoane au condus pe ultimul drum un tânăr de 29 de ani şi aproape nimeni nu purta mască de protecţie.

Au fost chemați și lăutarii, care au cântat lângă sicriu. În fața casei, pe stradă, familia a amenajat un cort. Dar nici vorbă de distanţare.

Cortegiul funerar a traversat orașul, până la cimitir.

Potrivit vecinilor, de câteva zile era pelerinaj la casa tânărului decedat. Zeci de persoane au venit la priveghi, au făcut grătare pe trotuar și au ascultat muzică.

Polițiștii și jandarmii ar fi venit doar după ce cortegiul a plecat spre cimitir. Oamenii legii au rămas în fața casei și au supravegheat zona, spre nemulțumirea familiei, care nu a fost lăsată să dea de pomană.

Oamenii legii încearcă acum să îi identifice pe toţi cei care au participat la funeralii fără să poarte mască.

Și în vară a fost o înmormântare cu mulţi participanţi care nu au respectat regulile de protecţie împotriva noului coronavirus. Polițiștii au plasat atunci în carantină mai multe persoane care tocmai veniseră din străinătate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă