„Inima îmi spune că trăiește”. Mesajul sfâșietor al tatălui Alexandrei Măceșanu. Bărbatul crede că autoritățile își vor face datoria și îi vor găsi fiica în viață

1 august 2019, 22:23

Inima imi spune că trăiește: este mesajul sfâșietor al tatălui Alexandrei,  adolescenta de 15 ani dispărută săptămâna trecută. Bărbatul a ieșit public pentru prima dată de la dispariția fetei.

Ioan Măceșanu a făcut un apel către presă ca familia sa să fie lăsată în pace.

Bărbatul a arătat că, în opinia sa, autoritățile și-au făcut datoria și și-a arătat speranța că îi vor găsi fiica: Eu cred că și-au făcut datoria, nu mă îndoiesc. Le transmit mulțumiri și sper să rezolve cât mai repede.

Mă simt vinovat eu ca tată că nu am putut să fac mai mult. Cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață, a mai spus bărbatul.

Ioan Măceșanu le-a transmis operatorilor de la 112 și polițiștilor care au preluat apelul Alexandrei să fie mai atenți pe viitor.

Bărbatul a negat că polițiștii i-ar fi spus să plătească perchezițiile, dacă fata ar fi plecat cu un iubit și că l-ar fi pus să spargă uși la percheziții.

Întrebat despre apelurile primite de familie, după dispariția Alexandrei, în care li se spunea că fiica lor a plecat din țară, Ioan Măceșanu a spus: „Era o voce de bărbat în vârstă. I-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece, dar era vocea unui bărbat în vârstă”.

Tatăl îndurerat a făcut un apel către cei care știu ceva sau către cei care au luat-o: Voi uita, voi retrage tot, doar să o aducă, să îi dea drumul.

Ioan Măceșanu a subliniat că singurul lucru care contează pentru familie este ca Alexandra să se întoarcă acasă.

Și unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu, crede că Alexandra ar putea fi în viață.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite