Înghețata cu lavandă, vedetă într-un concurs gastronomic pentru liceeni și studenți, organizat la Galați

18 mai 2019, 14:41

Înghețată de lavandă, cocoșel în sos de vin, budincă de bostan sau supă mexicană. Astfel de delicatese au pregătit elevii liceelor de profil alimentar care au participat la competiția organizată de Facultatea de Știință și Inginerie a Alimentelor din Galați.

Câștigătoare în concurs a fost înghețata cu lavandă, care va merge în etapa națională a concursului Ecotrophelia 2019. Nu a fost însă singurul preparat pe care publicul l-a apreciat.

Concursul la care au fost pregătite peste 50 de feluri principale și deserturi a fost ocazia perfectă pentru patronii de restaurante să îi întâlnească pe viitori maeștri bucătari.

Puțini absolvenți se gândesc să își înceapă cariera în țară.

Pe lângă laudele publciului, preparatele le-au adus studenților facultății de chimie alimentară și note la examenele de final de an.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite