Infoline pentru carantină în județul Timiș. Cetățenii pot suna la numărul 0256.404.601 pentru a afla informații

9 noiembrie 2020, 12:22

În afară de faptul că locuitorii primelor 8 localități carantinate au fost luați prin surprindere de această măsură, intrată în vigoare în timpul nopții, regulile de circulație nu le-au fost clare nici după două zile.

Centrul Județean pentru Comandă și Conducere a Intervențiilor a pus la dispoziție un număr special de telefon pentru cetățenii care au nevoie de informații privind măsura carantinei.

În primele 12 ore, peste 70 de cetățeni au sunat să ceară lămuriri. Multora nu le este clar dacă au sau nu nevoie de declarație în timpul zilei, în interiorul localității, care este procedura în cazul în care adresa oficială este în afara zonei carantinare, dacă pot ieși din zonă pentru a face cumpărături sau în ce condiții pot fi vizitați de persoane din afara localității.

0256.404.601 este numărul de telefon unde se pot obține informații cu privire la măsurile speciale din zonele carantinate, iar autoritățile județului spun că dispeceratul va funcționa, non stop, pe toată durata stării de carantină.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite