Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat de prințul Harry. Ducii de Cambridge sunt încântați de apropiata nuntă

28 noiembrie 2017, 22:10

Prințul Harry: Inelul este, evident, din aur galben care e preferatul ei şi piatra din centru este din Botswana, iar diamantele din lateral sunt din colecţia de bijuterii a mamei ca să mă asigur că ea e cu noi în această călătorie incredibilă.

Meghan Markle:  E minunat! Şi el l-a creat, e incredibil!

Prințul Harry: Ai grijă să rămână pe degetul ăla!

Meghan Markle: Bineînţeles!

(w500) Un inel de

Atât de fericiți! A titrat presa din Regat, la o zi după ce prințul Harry a anunțat că se însoară. Și dacă mai exista cineva care să pună la îndoială dragostea celor doi, dubiile au fost  spulberate de imaginea celor doi din timpul interviului difuzat de BBC luni seara.

Totuși, ziariștii s-au grăbit să scrie că Megan, aleasa lui Harry, nu va primi titlul de „prințesă”, pentru simplul motiv că nu are sânge albastru.

Nu-i nimic! Unii genealogi britanici au descoperit că, de fapt, stră-străbunica prințului Harry pe linia maternă era americancă. Alții afirmă că actrița născută în California ar fi chiar o rudă îndepărtată a celui de al cincilea moștenitor al tronului britanic.

Cert este că Harry se însoară și toată lumea, inclusiv familia, este fericită.

(w500) Ducii de C

Ducesa de Cambridge, „Kate”, cum o alintă britanicii, și prințul William au toate motivele să se bucure. Harry este unchiul preferat al prinților George și Charlotte. Al treilea nepot va veni pe lume tot la primăvară, probabil înainte de nunta celor doi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite