Indrumător de weekend. Proiecții pe Casa Poporului, concerte Pink Martini, Angela Gheorghiu, festivalul Enescu și filme de groază

Ghid de weekend
Ghid de weekend
15 septembrie 2017, 19:36

558. Zilele Bucureștiului

Evenimentul „Zilele Bucureștiul 2017”, organizat cu ocazia împlinirii a 558 de ani de la atestarea istorică a orașului, va fi deschis de un concert extraordinar susținut de Angela Gheorghiu. Acesta va avea loc în Piața Constituției vineri, , începând de la ora 20.30.
Sambătă, în deschiderea concursului de video mapping iMapp, unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, vor concerta Pink Martini și Storm Large, de la oră 21.00, tot în Piața Constituției.
Programul complet al Zilele Bucureștiului aici.

Actorii americani John C. Reilly și Joaquin Phoenix, invitați la American Independent Film Festival

Actorul Joaquin Phoenix, cunoscut mai ales pentru rolurile din „The Gladiator”, „Her”, „The Master” și „Walk the Line”, și comediantul american John C. Reilly filmează zilele acestea la noi în țară, pentru filmul „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard. Astfel, American Independent Film Festival organizează sâmbătă, 16 septembrie, o serie de proiecții speciale, la finalul cărora vor vorbi și cei doi actori.
Prima ediție American Independent Film Festival va avea loc până pe  21 septembrie, la Cinema PRO și Cinemateca Eforie din București.

Filme fantasy-horror la Pelicula Alternativă

Până sambătă, în fiecare seară începând cu oră 22.00, vor rula filme fantasy-horror selecționate de Cătălin Mesaru, la Cinema Elvira Popescu, la Peliculă.
Astfel, anul acesta la Película puteți urmări Circulo Siniestro și Cuentos de camino.

DokStation- festival de filme documentare muzicale

Zilele acestea se desfăsoară cea de-a doua ediție DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale din București.
Proiecțiile, concertele, evenimentele și atelierele pentru copii și tineri se vor desfășura în câteva cartiere ale capitalei, între care club Contol, Spațiul M60 și Muzeul Țăranului Român.

Festivalul George Enescu

Cea de-a 23-a ediție a Festivalului „George Enescu” se desfăsoară până pe 24 septembrie în București, iar între invitați se numără tenorul Jonas Kaufmann și pianistul Lâng Lâng.  Ediția 2017 are că temă „lumina”, cea care, prin modul în care cade sau este proiectată permite publicului să descopere perspective noi și să găsească sensuri noi, chiar în experiențe ce i se par cunoscute.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă