Incursiune în istoria automobilului. Într-un muzeu din Los Angeles, sunt expuse cele mai cunoscute modele de mașini din toate timpurile

10 septembrie 2018, 21:17

Cele mai spectaculoase mașini din toate timpurile sunt expuse într-un garaj subteran la Los Angeles, parte a unui muzeu de profil.

Este, practic, o incursiune în istoria automobilului. Experiențele sunt copleșitoare, întrucât poți admira 350 din cele mai reprezentative modele din lume. Printre ele, și mașini de lux în care au călătorit președinții americani Roosevelt, Truman sau Nixon.

Se regăsesc aici o sută de ani de istorie și design auto. În câteva etape poţi vedea evoluţia automobilului în timp, ceea ce este oarecum suprarealist.

Câteva modele rare sunt expuse în premieră. Mașini din filme celebre, inclusiv cele folosite de James Bond, sau modele de papamobil pot fi văzute în expoziția subterană.

Sunt toate tipurile de mașini: mașini clasice, din anii 1950, americane, de epocă, mașini sport, de curse, franțuzești, italiene, exotice, maşini economice, deţinem toată gama.

Cel mai ieftin bilet pentru un tur în paradisul auto costă 20 de dolari. Organizatorii spun că, în garajul subteran securizat, se află cea mai însemnată colecție de bijuterii pe 4 roți, care este păstrată pentru generațiile viitoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite