Incidente la parada de 1 Decembrie: unii oameni din public au scandat împotriva Jandarmeriei și a guvernanților, alții au avut nevoie de îngrijiri medicale

1 decembrie 2018, 19:32

Chiar și de sărbătoarea Centenarului, unii români nu au uitat de nemulţumiri. Atât în Bucureşti, cât şi la Cluj, câţiva participanţi au afişat bannere şi mesaje împotriva Jandarmeriei şi a PSD.

Fostul premier Dacian Cioloş a criticat însă atitudinea celor care au întors spatele forţelor de ordine.

Şi la Focşani au fost voci nemulţumite, la parada organizată cu ocazia Centenarului. Huiduielile s-au îndreptat de această dată către premierul Viorica Dăncilă.

Unii au ratat însă parada, dar nu din vina lor. Primăria Ploiești a anunțat printr-un comunicat, postat pe site-ul instituției, că parada militară de 1 Decembrie e programată la ora 13:00. În realitate, defilarea a început pe la 11:30 și era gata la ora anunțată iniţial. Motivul invocat: temperaturile scăzute.

Şi în Bucureşti a fost ger. La primele ore erau minus 9 grade, dar sute de oameni au venit mai devreme la parada de la Arcul de Triumf, să prindă un loc bun, în față. Cei mai fericiţi au fost copiii.

Câțiva participanți la paradele din București și Constanța au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Nici cei care au defilat nu au fost ocoliți de probleme. Cu toții au găsit totuși forţa să reziste câteva ore bune în frig. Pentru că iubesc România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă