Incident violent în localitatea vasluiană Negreşti. Trei minori au fost sechestraţi într-o maşină şi loviţi

18 iulie 2019, 15:08

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc luni, când cei trei minori au fost sechestrați într-o mașină și loviți. Aceleași surse au precizat că ei ar fi fost ademeniți de o persoană, sub pretextul că are ceva de muncă pentru ei, au fost luați cu mașina din fața centrului DGASPC în care locuiau și duși într-o spălătorie de mașini aflată în apropiere, scrie Mediafax.

Bărbatul care i-a sechestrat a început să le reproșeze că ar fi furat o bicicletă și a început să îi lovească și mai apoi i-a închis în mașină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Câmpeanu, cel care a sunat la 112 este fratele unuia dintre cei trei minori.

„Trei copii aflați în plasament aflați într-un centru de tip rezidențial din Negrești au fost victimele unei agresiuni exercitate de către un adult din comunitate, agresiune generată de faptul că acesta i-a suspectat de furtul unei biciclete. Incidentul s-a petrecut în afara centrului de plasament, mai exact în mașina autorului, copii au reușit să fugă, iar în drum spre centru s-au întâlnit cu un frate de-al lor mai mare, care a anunțat evenimentul prin 112″, a declarat Irina Câmpeanu.

Presupusul vinovat are aproximativ 35 de ani, este audiat de către anchetatori, iar potrivit unor surse ar fi fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri.

Adolescentul de 17 ani a fost lovit și cu un ciocan în zona capului și transportat la spital. El a fost transferat la Iași la Spitalul de Neurochirurgie și urmează să fie externat în cursul zilei de joi. Un alt băiat a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Județean Vaslui și a fost deja externat.

Polițiștii fac cercetări pentru lovire și lipsire de libertate, autorul fiind cunoscut, dar o anchetă a fost declanșată și la nivelul DGASPC Vaslui.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite