Incendiul de la Brazi: A fost găsită decedată persoana care ar fi pus focul și care ar fi amenințat că vrea să-și curme viața

3 iunie 2021, 08:25

În zona afectată a fost găsită decedată persoana care se presupune că ar fi pus focul. Conform primelor informații, incendiul ar fi fost declanșat de o explozie în interior. Surse din anchetă vorbesc despre ipoteza ca un bărbat să se fi sinucis și să fi aruncat în aer incineratorul când a ales să-și curme viața.

Chiar reprezentanţii Eco Burn, societatea care operează incineratorul de deşeuri periculoase, au susţinut că focul ar fi fost provocat de „o mână criminală”, indicând un angajat care ar fi ameninţat că se sinucide.

Întrucât în curtea operatorului economic a fost găsită o bicicletă, s-a luat în calcul ipoteza că în interiorul halei a fost surprinsă o persoană, însă pompierii nu au putut intra miercuri, întrucât construcţia a fost extrem de mult degradată, planul ei s-a prăbuşit şi nu prezenta siguranţă.

”Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o”, informează joi ISU Prahova.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă