Incendiu violent la o conductă de distribuţie a gazului natural. Mai multe autoturisme au fost cuprinse de flăcări

27 august 2020, 11:34

Incendiul s-a declanșat violent, de dimineață, lânga un parc auto unde angajații unei firme de gaze începuseră niște lucrări.

Câțiva trecători au observat fumul și au sunat imediat la 112. Pentru că incendiul se propaga rapid, la fața locului au fost trimise trei autospeciale de pompieri. Flăcările puternice s-au extins și la câteva mașini aflate în parcul auto din apropiere.

Traficul în zonă a fost restricționat zeci de minute.

Polițiștii au început o anchetă. În urma incendiului, și o mașina a firmei de gaze a fost afectată de flăcări.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o neglijență a angajaților de la firma de gaze sau de o defecțiune.

 

______________________________________________________________________________________________

Potrivit ISU, la incendiul de pe bulevardul Aurel Vlaicu intervin trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

”La faţa locului, echipajele au găsit incendiul, ce se manifesta violent, cu flacără deschisă, fapt ce a făcut să se extindă la nişte autoturisme dintr-un parc auto alăturat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

O echipă a firmei de distribuţie a oprit furnizarea gazului în zonă, astfel că pompierii au putut să intervină pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea tuturor efectelor negative.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite