Incendiu puternic pe Soseaua Fundeni din Capitala la o hala. IGSU a emis mesaj RO-Alert

19 decembrie 2019, 23:18

Incendiul de la hala de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, izbucnit joi seara, a fost stins, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a emis mesaj Ro-Alert: „Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum”.

Pentru stingerea flacarilor au intervenit 12 autospeciale, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

In zonă sunt posibilităţi reduse de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi si se trimit motopompe. Este posibil să se realizeze alimentare şi din lac, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov

In interiorul halei, amenajata ca service, sunt autoturisme, iar focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. In afara de masini, pompierii au gasit si recipiente pline cu combustibil, cel mai probabil motorina, dar si butelii cu gaz. A fost pericol de explozie.

Flacarile s-au extins si la un depozit de materiale de constructii alaturat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă