Incendiu puternic la Fabrica de Electromontaj din Capitală. Locuitorii din zonă, avertizați prin sistemul Ro-Alert

9 ianuarie 2020, 19:19

ACTUALIZARE Pompierii anunță că incendiul a fost stins în jurul orei 21.00, iar măsurătorile privind calitatea aerului din zonă au arătat că nu au fost constatate depășiri ale valorilor acceptate.

ACTUALIZARE Potrivit pompierilor, în bazinul din incinta Fabricii de Electromontaj se află acid clorhidric diluat și nu mai există riscul de propagare.

La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN (de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare) și două echipaje SMURD.

ACTUALIZARE În bazinul din interiorul halei sunt mai multe substanțe și există pericol de explozie, a transmis Andreea Anghel pentru Telejurnal 19.00.

ACTUALIZARE „Incendiu major produs în București, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție”, este mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, incendiul s-a produs la un bazin, posibil cu zinc.

Flăcările s-au extins la nivelul acoperișului halei, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafața de aproximativ 2500 mp.

Deocamdată nu sunt informații despre persoane rănite.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă