UPDATE Incendiul din zona Piatra Arsă a fost lichidat. Pompierii și voluntarii au avut o intervenție extrem de dificilă

Incendiu Piatra Arsă / Salvamont
Incendiu Piatra Arsă / Salvamont
24 iulie 2022, 14:52

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp la vegetaţie uscată şi doborâturi.

Focul a fost lichidat, dar un echipaj rămâne la faţa locului pentru supravegherea zonei.

UPDATE Incendiul care a izbucnit duminică în zona montană Piatra Arsă a fost localizat, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Conform sursei citate, incendiul se manifestă cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp la vegetaţie uscată şi doborâturi.

Forţele de intervenţie au fost suplimentate, iar la faţa locului acţionează zeci de pompieri, personal al serviciului voluntar, personal de la Ocolul Silvic, salvamontişti, reprezentanţi ai Parcului Natural Bucegi şi Jandarmeria Montană.

Prahova: Incendiu pe munte, în zona Piatra Arsă

Un incendiu a izbucnit, duminică, pe munte, în zona Piatra Arsă, suprafaţa afectată fiind încă necunoscută, conform datelor furnizate de autorităţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, este vorba despre un incendiu de vegetaţie/lăstăriş, iar la faţa locului se deplasează un echipaj de stingere.

Serviciul Salvamont Buşteni precizează că ar fi vorba despre un incendiu de pădure produs deasupra carierei Piatra Arsa, între Sinaia şi Buşteni.

Echipajele încă nu au ajuns la faţa locului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite