Incendiu la un depozit cu materiale plastice din Afumaţi. Focul a fost stins după mai bine de patru ore de la anunțarea acestuia

27 decembrie 2019, 10:08

Primul apel la 112 s-a înregistrat puțin înainte de ora 5 dimineață. Un paznic din zona a anunțat izbucnirea incendiului.

În depozitul cuprins de flăcări se aflau cantități mari de materiale inflamabile. Așa că focul s-a extins rapid. Iar elementele de suport ale halei au cedat unul câte unul.

Pompierii au intervenit cu 25 de autospeciale de stingere și cu 4 autoscări. Din cauza temperaturilor extrem de ridicate, de până la 1000 de grade, din apropierea și din interiorul depozitului intervenția s-a desfășurat la început numai în exterior. Mai ales că există și riscul prăbușirii acoperișului.

În zonă se află alte câteva depozite și locuințe particulare. Pompierii au reușit să le protejeze de foc. Au adus în zona și un laborator mobil pentru a monitoriza calitatea aerului.

Iar locuitorii au fost avertizați să evite zona din cauza fumului gros. Pericolul a fost înlăturat după 4-5 ore de luptă cu flăcările și nu s-au înregistrat victime.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă