Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad, declanșat de un pacient. Șase persoane, transportate la Primiri urgențe după ce s-au intoxicat cu fum

5 septembrie 2021, 10:03

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a anunţat că apelul la 112 a fost primit la ora 04.24. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, una de descarcerare uşoară şi mai multe ambulanţe SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajarea mare de fum şi posibilitatea de extindere. O parte a pacienţilor, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii Detaşamentului Arad au evacuat alţi şase pacienţi şi trei cadre medicale”, se arată într-o informare transmisă de ISU Arad.

Paramedicii au evaluat persoanele evacuate, dintre care şase – trei pacienţi şi trei cadre medicale – au fost transportate la UPU Arad. Toţi erau în stare bună, cu uşoară intoxicaţie cu fum.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, fără a se extinde. Cauza este „folosirea cu intenţie a surselor de aprindere”, precizează ISU Arad, citat de Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite