Incendiu la secția de Psihiatrie a spitalului Oradea. 24 de pacienți au fost evacuați, dintre care doi au suferit arsuri. Doi angajați ai unității medicale au avut nevoie de îngrijiri

16 august 2019, 09:50

Pompierii bihoreni au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie, din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea.

Incendiul s-a produs la parterul clădirii.

Trei dintre pacienții evacuați au fost răniți și duși la Unitatea de primiri urgențe Oradea.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafața corporală, una arsuri de gradul II la nivelul feței și căilor respiratorii, iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca.

Doi angajaţi ai spitalului, un asistent medical şi un îngrijitor care au intervenit la evacuarea pacienților, s-au simțit rău și au fost transportați la Urgențe.

La Spitalul Clinic Municipal „Gavril Curteanu” Oradea a fost declanșată o anchetă internă pentru verificarea împrejurărilor în care o persoană ar fi putut fuma la Psihiatrie, deși acest lucru este interzis, notează agenția de presă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite