Incendiu la o sală de fitness din Iași, 20 de persoane au fost evacuate. Focul a fost stins

30 decembrie 2022, 14:28

Din cauza flăcărilor puternice, 20 de persoane aflate la etajele superioare au fost evacuate. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție. Trei persoane au primit îngrijiri medicale, în urma atacurilor de panică. Două dintre ele au refuzat să fie transportate la spital.

BOGDAN COJOCARU, prefectul județului Iași: Persoanele care au fost surprinse atât în centrul Spa, cât și în blocul de apartamente de lângă, o parte s-au autoevacuat, o parte au fost evacuate cu ajutorul colegilor noștri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Colonel IONUȚ GRĂDINARU, inspector șef ISU Iași: La locul intervenției s-au deplasat 7 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 3 autocisterne cu apă, 2 autoscări, 4 echipaje de prim ajutor.

Incendiul ar fi izbucnit la parter, în urma unui scurtcircuit.

În urma incendiului, trei mașini parcate în fața clădirii au fost distruse în totalitate. Autoturismele au fost lovite de bucățile de geam căzute de la înălțime. Autoritățile evaluează și celelalte pagube produse.

–––––––––––––––––––––––––––––––-

Incendiul se manifestă la acoperiș, la izolația exterioară a clădirii, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, a transmis Marius Ifrim, pentru TVR Info.

La fața locului sunt 16 autospeciale ale pompierilor.

Au fost evacuate 20 de persoane de la etajele superioare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă