Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava, unde au sediul Prefectura și Consiliul Județean

6 martie 2021, 09:25

ACTUALIZARE Incendiul de la acoperişul Palatului Administrativ a fost localizat în urma intervenţiei pompierilor, situaţia fiind sub control, a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.  „Incendiul este localizat, nu se poate extinde la celelalte etaje sau clădiri din zonă. Situaţia este acum sub control”, a afirmat reprezentantul ISU Suceava.

El a arătat că a fost afectat acoperişul clădirii administrative pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. „Incendiul s-a manifestat la astereala de lemn a acoperişului şi a degradat inclusiv învelitoarea din tablă”, a arătat Alin Găleată.

(w500) Incendiu l

ACTUALIZARE Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani a trimis mai multe autospeciale în sprijinul ISU Suceava, care intervine pentru stingerea incendiului de la Palatul Administrativ, a declarat inspectorul şef al ISU Botoşani, Decebal Muraru, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, la misiunea de la Suceava participă autospeciala de salvare şi lucru la înălţime, dar şi două autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, acoperişul arde „în totalitate”, iar la faţa locului intervin patru autospeciale ale pompierilor, inclusiv una cu scară. De asemenea, au ajuns la faţa locului şi două echipaje SMURD.

Reprezentantul ISU Suceava a menţionat că nu sunt persoane rănite, iar toate persoanele care se aflau în interiorul clădirii la momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat. Alin Găleată a mai menţionat că pompierii intervin atât din exterior, cât şi de la interiorul clădirii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite