Incendiu într-un bloc din Târgu Neamț, explozie într-un apartament din Deva

11 februarie 2018, 15:11

Liniștea dimineții de duminică a fost spulberată la Deva de o explozie produsă într-un apartament de la parterul unui imobil. Deflagrația nu a fost urmată de un incendiu, însă proprietara, în vârstă de 86 de ani, a suferit arsuri de gradul 1 pe față și mâini. Și a fost dusă de urgență la spital.

Femeia, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la UPU Deva cu arsuri de gradul I pe membrele superioare şi pe faţă. Explozia minoră, ce a dislocat geamul balconului, nu a fost urmată de un incendiu.

Specialiștii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii spun că explozia nu a afectat structura de rezistenţă a imobilului. Din primele date, se pare că explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze.

Și la Târgu Neamț aseară avut loc un incendiu violent într-o garsonieră. Proprietarul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

Peste 200 de persoane au fost evacuate de pompieri, dar după ce pericolul a trecut, oamenii au revenit la casele lor. Din primele informații, focul ar fi pornit după un scurt circuit produs de o aerotermă defectă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite