Incendiu într-un bloc de apartamente din Cluj-Napoca: mai multe persoane transportate la spital

23 iunie 2022, 09:07

ACTUALIZARE: „Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu de apartament situat pe strada Grigore Moisil. Apelul de urgenţă a venit la ora 8:20, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă şi spumă, respectiv o autoscară. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SMURD, respectiv un echipaj SAJ. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că apartamentul de la parter ardea generalizat, iar restul apartamentelor erau inundate de fumul puternic. În paralel cu acţiunile de stingere, pompierii au efectuat o misiune de salvare-căutare la celelalte etaje. Folosind autoscara, pompierii au evacuat o femeie şi un copil de la etajul doi”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost transportate la spital.

„În total, au fost evacuaţi de către pompieri doi adulţi şi un copil. Ulterior, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale doi minori cu vârste între 1 şi 2 ani, trei femei de 42, 67 şi 30 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani, care prezenta agitaţie psihomotorie. La o primă evaluare, aceste persoane prezentau o uşoară intoxicaţie cu fum. Referitor la apartament, acesta a fost distrus în mare proporţie, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Totodată, au ars elementele de mobilier şi electrocasnicele”, se mai arată în informarea ISU.

___________________________________________________

Incendiul a pornit la parterul blocului. Pompierii au evacuat doi adulți și un copil de la etajul doi, din cauza degajărilor de fum.

Alţi doi copii şi trei adulți care au inhalat fum sunt consultați de echipajele medicale și vor fi transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii clujeni intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu într-un apartament de pe strada Grigore Moisil. Mai mulţi adulţi şi copii au inhalat fum şi vor fi transportaţi la spital. La fața locului au fost trimise două sutospeciale și o autoscară. Intervenția este în desfăşurare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă