Incendiu în județul Ialomița. Au ars halele unei firme de reciclare a maselor plastice

24 august 2018, 07:59

UPDATE Trei depozite cu suprafaţa de 3000 de metri pătraţi au ars aproape în întregime la o fabrică de mase plastice din localitatea Fierbinţi.

Pompierii din Urziceni au intervenit cu şapte autospeciale, dar în ajutor au venit si autospeciale de la ISU Bucureşti-Ilfov şi de la Serviciul Voluntar din Fierbinţi-Târg. Intervenţia a durat peste 12 ore si a fost extrem de dificilă.

Un angajat al ISU are arsuri la mâini.

Exista pericolul extinderii flăcarilor la locuinţele din apropiere. Zece muncitori care dormeau în barăcile din incinta complexului s-au autoevacuat și nimeni nu a fost rănit. Pompierii au început ancheta pentru a stabili cauzele incendiului.

UPDATE Lacramioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa: „Mai sunt câteva focare la care se lucrează pentru lichidare. Din cauza fumului gros a fost anunțată Garda de Mediu. Noi recomandăm populației să rămână în locuințe, să închidă ferestrele și ușile până la împrăștierea fumului”.

Lacramioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa: „Nu mai este pericol de extindere către locuitorii din vecinătate, însă flăcările se manifestă cu violență în continuare și este nevoie de o intervenție susținută. Nu au existat victime. Erau muncitori care erau noaptea acolo, și paznici, însă ei se aflau într-o construcție îndepărtată față de locul izbucnirii incendiului și nu au suferit nicio vătămare”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă