Incendiu cu degajare mare de fum la un service auto din municipiul Curtea de Argeş

Incendiu la service auto
Incendiu la service auto
8 noiembrie 2021, 13:53

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii au intervenit iniţial cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. Ulterior au fost trimise în sprijin încă trei autospeciale cu apă şi spumă, de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi punctele de lucru din comunele Tigveni şi Aninoasa.

„Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Din informaţiile preliminare, ar fi afectată o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi şi nu sunt victime”, au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

La faţa locului au ajuns, pentru a coordona intervenţia, primul adjunct al inspectoratului şef al ISU Argeş şi şeful centrului operaţional.

„Încă se intervine pentru găsirea şi stingerea focarelor, dar acum nu mai sunt probleme deosebite. (…) În cadrul construcţiei se află şi o secţie de vopsitorie. (…) Erau câteva butelii care puteau provoca o explozie, dar s-a acţionat pentru răcirea lor şi extragerea din construcţie”, se menţionează într-o informare transmisă de ISU Argeş.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Urmari ale incendiului de la

Cine sunt tinerii care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor