Incendiile din Spania, scăpate de sub control. Imagini apocaliptice cu un tren de pasageri înconjurat de foc

17 august 2022, 16:49

Imagini apocalitice din lupta cu flăcările care au surprins și pasagerii unui tren în apropiere de Caudiel, localitate aflată în regiunea Castellon. Speriați de flăcările înalte de câțiva metri, călătorii au deschis ușile trenului și au fugit.

Zeci de persoane au suferit arsuri și au fost transportate la spital. Imediat după incident circulația pe calea ferată între Teruel și Sagunt a fost suspendată.

În Castellon, sute de pompieri și militari se luptă cu incendiile care au ajuns în zone locuite, au ars deja mai multe case, doi pompieri au fost răniți, 5 localități au fost evacuate și au fost închise mai multe drumuri.

Și provincia Alicante este mistuită de incendii. Câteva mii de persoane au fost evacuate. Suprafața afectată este de 80 de km pătrați.

Peste 30 de avioane și elicoptere încearcă să stingă focul din aer din cauza zonei greu accesibile. Însă vântul întețește flăcările.

Joi sunt prognozate furtuni în Comunitatea Valenciană, iar pompierii speră să fie ajutați de vreme pentru a putea lichida incendiile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite