Încă un cadru medical a pierdut lupta cu noul coronavirus

27 octombrie 2020, 11:41

De la începutul lunii, peste 100 de cadre medicale de la spitalele din Olt au fost infectate cu SARS-COV 2. Asistenta care a murit avea 47 de ani, iar cei care o cunosc susțin că nu avea comorbidități grave.

Un alt cadru medical a fost transferat la un spital din București, în timp ce alte două sunt la ATI Slatina, una fiind intubată. Medicii au recurs inclusiv la tratamentul cu plasmă, din păcate fără rezultatul dorit.

Asistenta de doar 47 de ani se afla internată în secția de Terapie Intensivă de la spitalul suport COVID de la Caracal de aproape două săptămâni. Potrivit cunoscuților, femeia nu avea comorbidități grave.

În prezent, în secțiile ATI ale spitalelor din Slatina și Caracal se află și alte cadre medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, care au apelat chiar și la tratamentul cu plasmă, o asistentă a fost intubată în această dimineață. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția acesteia.

Peste 100 de cadre medicale de la spitalele din Olt au fost infectate cu SARS-COV 2 doar de la începutul acestei luni. Cele mai multe sunt de la spitalele din Slatina și Caracal unde sunt tratați cei mai mulți pacienți infectați.

În ultimele trei luni, cinci cadre medicale și-au pierdut viața din cauza complicațiilor produse de infecția cu Sar CoV 2. Printre acestea se numără și un medic al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia