Încă o plângere împotriva Sanador. Familia femeii care a murit ieri în spitalul privat depune plângere penală

26 octombrie 2018, 14:53

Copiii femeii au depus plângere penală pentru ucidere din culpă. Aceştia solicită şi o sumă foarte mare drept despăgubiri. Spun că vor să fie o sumă-record, însă nu au dorit să precizeze despre câţi bani este vorba. Familia a precizat, însă, că dacă vor obţine această sumă, o vor dona pacienţilor care au avut probleme cu spitalul Sanador.

Copiii susţin că mama lor a fost internată de mai multe ori în spitalul privat pentru că avea dureri abdominale. Ar fi fost tratată iniţial cu antibiotice puternice pentru infecţie cu Clostridium Difficile. La un moment dat, medicii le-au spus că a facut un infarct la nivelul vaselor de sânge din abdomen. Pentru că starea femeii se agrava, băieţii au vrut să o transfere la un spital din Austria, în speranţa că o vor salva. Medicii le-ar fi spus că nu ar rezista transportului.

Reprezentanţii spitalului susţin că într-adevăr, iniţial, femeia a făcut un accident vasculat cerebral. Apoi, a venit de mai multe ori la urgenţă. Pe 6 octombrie, investigaţiile făcute de medicul de gardă au arătat că pacienta are o problemă vasculară la nivelul arterelor care alimentează intestinul subţire şi intestinul gros. Medicii i-au administrat imediat un tratament si susţin că starea pacientei s-a ameliorat. Două zile mai târziu, femeia a început să se simtă rău. A urmat apoi o intervenţie chirurgicală.

Apoi, alte trei intervenţii. Băieţii susţin că au plătit 20.000 de euro pentru tratarea mamei lor şi mai trebuie să achite încă pe atât.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite