Încă o mamă acuzată de răpire internațională. Instanța a decis că fetița de 2 ani și 4 luni trebuie să locuiască în Belgia, cu tatăl ei

4 ianuarie 2018, 07:53

Custodia micuței s-a dezbătut în instanță, iar tatăl a câștigat, așa că a venit să-și ia fetița înapoi însoțit de executor judecătoresc, avocat și un psiholog de la Protecția Copilului Iași. Rudele mamei spun că tatăl ar fi ademenit-o pe fetiță cu o jucărie, atunci când a venit să o ia de acasă. Deși nu știe când va putea să își revadă copilul, Simona Iov va încerca în continuare să-și găsească dreptatea.

Simona Iov a fost nevoită să-și ia rămas bun de la fetița ei. Femeia era în stare de șoc.

Andrei Buie a venit cu executor judecătoresc, avocat și un psiholog de la DGASPC Iași. Rudele Simonei spun că ar fi ademenit-o pe fetiță când a luat-o din casă.

În urma scandalului, mama a fost dusă la consiliere de psihologul de la Protecția Copilului Iași.

Când copila era foarte mică, cei doi ar fi decis ca Simona să se întoarcă în țară, cu tot cu fetiță. La scurt timp, bărbatul a acuzat-o de răpire internațională în Belgia, iar dosarul de custodie a ajuns în țara noastră.

Deși prima instanță a decis că Bianca trebuie să rămână alături de mamă, Curtea de Apel a întors soluția în favoarea tatălui.

Deși nu știe când va putea să își revadă fetița, Simona Iov va încerca în continuare să își găsească dreptatea.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite