Trafic infernal la întoarcerea din minivacanță, pe Autostrada Soarelui. Coșmar și pentru cei care abia își încep concediul și care au ales să meargă pe litoral cu trenul

15 august 2022, 17:42

Concediul a început cu întârziere pentru zeci de români care au plecat încă de duminică din Arad, cu destinaţia finală Mangalia.

Trenul ce trebuia să îi ducă în vacanţa mult aşteptată la malul mării a avut mai multe probleme și a ajuns cu aproximativ 4 ore întârziere în Gara de Nord din Bucureşti.

Potrivit CFR Infrastructură, trenul a avut o defecţiune la locomotivă, dar şi probleme din cauza unei avarii a liniei electrice, pe raza regionalei Timişoara.

Și alte trenuri care au sosit de la Sibiu, Suceava şi Budapesta în Gara de Nord au avut întârzieri de aproximativ 20 de minute. Precum trenul de Arad, unele dintre garnituri trebuiau să ajungă în cele din urmă tot pe litoral.

De aşteptat au avut și cei care s-au întors de la mare cu mașina, din minivacanța de Sfânta Maria. În zona Cernavodă, s-a circulat aproape bară la bară.

Unul dintre cele mai aglomerate tronsoane este la intrarea în București, în zonele Glina și Cernica. La intersecția Autostrăzii Soarelui cu șoseaua de centură a Capitalei se formează cozi. Șoferii care vor să intre pe centura Capitalei nu au prioritate și trebuie să aștepte.

Poliţiştii au fost şi ei în trafic. În urma controalelor, doi bărbaţi au fost prinşi conducând pe Autostrada Soarelui cu permise false și au acum dosare penale.

Pe Valea Prahovei a fost deviat traficul tocmai pentru a se evita blocajele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite