În stradă pentru Valentina. Prietenii tinerei ucise de iubit sunt convinşi că acesta a avut complici

27 februarie 2019, 13:09

Sâmbătă dimineaţă, trupul tinerei a fost găsit carbonizat în apartamentul mistuit de incendiu. Iar fostul său iubit, care e principalul suspect, a fost arestat.

Apropiaţii Valentinei s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi şi-au dat întâlnire în faţa blocului în care a locuit tânăra arsă de vie de fostul iubit. Cunoscuţii au aprins lumânări şi au vărsat lacrimi.

Prietenii fetei nu sunt mulţumiţi de cum decurge ancheta. Ei cred că în momentul crimei în apartamentul tinerei se aflau mai multe persoane, care ar fi trebuit să intervină şi să-l oprească pe criminal.

Nici măcar vecinii nu au auzit nimic suspect în seara în care fata a fost ucisă de fostul iubit. Criminalul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc cu bricheta. Medicii legişti au stabilit, în urma analizei toxicologice, că agresorul consumase alcool şi substanţe interzise.

Fostul iubit al fetei, un tânăr de 21 de ani, şi-a recunoscut vina. E acuzat de omor calificat şi a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii au declarat că, deocamdată, nu există probe care să-i conducă şi către alte persoane complice la crimă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite