În Statele Unite, din ce în ce mai mulți proprietari preferă hrana neprocesată pentru animalele de companie

4 aprilie 2019, 12:02

Gracie și Takaani nu mai mănâncă de mult hrană uscată. Așa se explică de ce sunt atât de nerăbdători când vine ora de masă. Meniul de astăzi conține gâturi de curcan și pipote.

Stăpâna lor nici nu concepe să se mai întoarcă la hrana procesată pe care mai mult din comoditate le-o dădea cățeilor ei. Acum 7 ani, când aveau alți câini, au început să cumpere carne pe care au combinat-o cu alte alimente și au observat îmbunătățiri subsanțiale în sănătatea animalelor.

Este și cazul lui Gracie.

Grupul care își hrănește animalele de companie cu mâncare gătită este deocadată mic, dar cel puțin în Carolina de Nord s-a dus vestea pe care medicii veterinari o încurajează.

Un intreprinzător a prins repede firul acestei afaceri şi vinde deja mâncare deja porționată, proaspătă sau congelată. O porție pentru un câine de talie medie poate costa și 4 dolari, mult mai mult decât orice conservă produsă de firme celebre.

Cu toate acestea, proprietarii o preferă pentru că au observat că animalele sunt mai sănătoase, prin urmare fără prea multe vizite la veterinar se fac economii serioase.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite