În momentul impactului, mașina condusă de Răzvan Ciobanu avea 126 km/oră. Creatorul de modă a fost înmormântat

2 mai 2019, 11:01

În istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat și cu 250 de kilometri pe oră, precizează aceleași surse.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă și exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Avocata lui Răzvan Ciobanu susține că el era foarte prudent la volan.

Titi Aur, expert în conducere defensivă, crede însă că ceva s-a întâmplat cu șoferul în momentul producerii accidentului.

După expertiza tehnică și după rezulatele necropsiei se va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

Mașina pe care o conducea în momentul accidentului nu îi aparținea lui Răzvan Ciobanu, iar proprietarul vehiculului a fost audiat în dosarul penal deschis după moartea designerului. Acesta le-a povestit anchetatorilor că petrecuse câteva ore cu Răzvan Ciobanu la un festival de muzică, apoi el a mers la culcare. Răzvan Ciobanu i-a împrumutat mașina și a plecat. Urma să i-o înapoieze a doua zi.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat

Peste o sută oameni au venit, joi, la Cimitirul Progresul să-și ia adio de la Răzvan Ciobanu. Rude, prieteni sau foști colaboratori.

Creatorul de modă a murit luni dimineaţă, într-un cumplit accident de circulație: maşina pe care o conducea a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci de pe un teren denivelat, între localităţile Năvodari şi Săcele.

Imapctul a fost atât de puternic încât a fost proiectat în afara autovehiculului.

Paramedicii l-au găsit în apropiere, cu faţa în jos. I-au modificat poziţia corpului, după ce au încercat câteva manevre de resuscitare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Roberto Cavalli / Profimedia

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani