În mintea lui Gheorghe Dincă. Modul de operare, descris la reconstituiri. ATENȚIE! Informații care vă pot afecta emoțional!

18 septembrie 2019, 19:36

Dincă a dat detalii incredibile despre modul în care își alegea victimele. Oamenii legii sunt din ce în ce mai convinși că suspectul de dublu omor îi minte, susțin mai multe surse. Chiar și în aceste condiții, ancheta avansează.

Dincă rămâne după gratii după ce miercuri i-a fost prelungit mandatul de arestare. Între timp, a fost publicat și raportul INML în cazul osemintelor găsite în gropile săpate de anchetatori în curtea lui Dincă. Toate aparțin unor animale.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în sfârșit, susțin surse autorizate, că înainte de a le ucide pe Alexandra și Luiza, le-a violat și bătut.  Mărturisirea a făcut-o acum câteva zile, deși, la Caracal, timp de o lună, a negat astfel de fapte.

În urma audierilor, susțin aceleași surse, anchetatorii au putut creiona profilul lui Gheorghe Dincă.

Faptele erau dictate de fanteziile pe care le avea. Totul urma un ritual dinainte stabilit. Odată ce tinerele se urcau în mașină, Dincă le punea întrebări despre existența unor iubiți și despre viețile lor de zi cu zi. În momentele agresiunilor sexuale, bărbatul se imagina ca având o relație amoroasă cu victimele.

Este motivul pentru care Dincă are și un comportament greu de descifrat la audieri.

Investigatorii au în continuare semne de întrebare în cazul Luizei Melencu. Nu se pot baza pe declarațiile presupusului criminal, iar lipsa unei analize ADN concludente complică și mai tare dosarul.

Lucian Guran, fostul șef al Poliției Capitalei, vede necesară o altă procedură, care să înlăture orice suspiciune: experimentul judiciar.

În zilele următoare, Gheorghe Dincă va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentele comiterii faptelor de care este acuzat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite