În loc de păpuși, produc viziere medicale. Se întâmplă la o fabrică din Argeș. În Vâlcea, doi salvamontiști au făcut sute de viziere pentru polițiști și medici

4 aprilie 2020, 21:08

Familia Neacşu, proprietara unei fabrici de jucării din comuna Bradu, județul Argeș, a sistat producția de articole pentru copii și a trecut la fabricarea de viziere pentru personalul medical.

Costurile cu materia primă sunt asigurate din donațiile unor oameni inimoși, așa că produsele finite sunt livrate gratuit către spitalele și serviciile de urgență din județul Argeș.

Până acum, familia Neacșu a donat aproape 2.000 de viziere și nu se va opri aici.

Medicii au primit o mână de ajutor și din partea a doi salvamontiști din Vâlcea. Cei doi iubitori ai muntelui confecționează împreună cu familiile lor viziere pentru cadrele medicale.

Până acum, nu mai puțin de 400 de produse au fost împărțite polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, angajaților Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea și personalului medical din județ.

Alte 500 de viziere vor fi distribuite în spitale.

Consiliul Județean Vâlcea i-a ajutat până acum pe cei doi salvamontiști cu 3.000 de lei pentru achiziționarea materialelor de producție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă