În direct la TVR 1 şi TVR HD: Best FIFA Football Awards, la Scala di Milano

În direct la TVR 1 şi TVR HD: Best FIFA Football Awards la Scala di Milano
În direct la TVR 1 şi TVR HD: Best FIFA Football Awards la Scala di Milano
23 septembrie 2019, 14:47

Cele mai cunoscute nume ale fotbalului mondial vor fi prezente la ceremonia transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD luni, 23 septembrie, începând cu ora 21.30. Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Alex Morgan sau Megan Rapinoe îşi vor face apariţia în spectacolul care celebrează cei mai buni jucători de fotbal şi antrenori din acest sport.

(w640)

Show-ul va fi prezentat de fostul atacant Ruud Gullit, legendarul jucător al echipei AC Milan, şi de cunoscuta prezentatoare italiană Illaria D’Amico. Renumita Alla Scala Orchestra va fi responsabilă de muzica şi muzicalitatea evenimentului. În premieră, gala se desfăşoară în celebrul Teatro alla Scala, din Milano, primul loc destinat operei de pe mapamond, care a fost, de secole, locul de întâlnire, pe scena sa, a elitelor muzicale. De-a lungul timpului, celebrul teatru a fost locaţie şi pentru mari prezentări sau show-uri fashion.

(w640)

Marii jucători ai acestui sport vor păşi în iconicul loc milanez doar pentru o seară, atunci când FIFA sărbătoreşte sportivii cu cele mai mari performanţe în fotbal ai anului 2018-2019.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Virgil Van Dijk (care a câştigat UEFA Champions League şi a ajutat Olanda în finala UEFA Nations League) sunt finaliştii în competiţia celor mai buni jucători de fotbal ai anului 2018.

(w640)

Englezoaca Lucy Bronze (care a câştigat liga, cupa şi UEFA Champions League destinată jucătoarelor de fotbal) şi jucătoarele de origine americană Alex Morgan (de bază în câştigarea Cupei Mondiale de fotbal feminin de către Statelor Unite)  şi Megan Rapinoe (la fel, jucătoare de bază a echipei Statelor Unite, cea care a primit Gheata de aur şi Mingea de Aur Adidas la competiţia mondială din Franţa 2019) sunt cele trei nominalizate la categoria cea mai bună jucătoare de fotbal în 2019.

(w640)

Trofeul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului, premiile pentru Cel mai bun portar, Cel mai bun antrenor al unei echipe de jucători, Cel mai bun antrenor pentru o echipă de fotbal feminin, Premiul fanilor sau Premiul pentru fair play vor fi de asemenea anunţate la BEST FIFA Footbal Awards în această seară.

Este al patrulea an de când sunt decernate Premiile FIFA după ce asociaţia care a guvernat timp de 6 ani Balonul de Aur şi-a încheiat activitatea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren