Suceava: În curtea femeii suspecte de pruncucidere au fost găsite fragmente osoase. Tânăra susține că sunt de la fetuși născuți morți

14 august 2019, 12:04

Femeia are 37 de ani și fusese văzută de toată lumea din sat că mai așteapta un copil. Când a apărut dintr-o dată fără burtă, polițistului din sat i s-a părut suspect. Mai multe echipaje de poliție și un procuror au descins la locuința ei.

Anchetatorii au ridicat-o imediat pe femeie și au fost șocați de mărturiile făcute la secție.

La audieri, femeia a zis că a mai ucis alți doi nou-născuți. Anchetatorii caută acum dovezile.

Și le-au găsit. În două gropi din curtea casei erau fragmente osoase. Femeia susține că a născut în 2016 și 2018, dar bebelușii erau morți și de aceea i-a îngropat în grădină.

Femeia este inginer la fabrica de ape minerale din comună, este căsătorită și mai are trei copii cu vârste între patru și nouă ani. Vecinii sunt șocați.

Copiii femeii au fost preluați, deocamdată, de o mătușă, care a dat declarație că se va ocupa de ei. Cazul este și în atenția Protecției copilului.

Femeia este acum internată pentru îngrijiri medicale dupa naștere. Nu s-a luat împotriva ei nicio măsură restrictivă iar săptămâna viitoare urmează să fie expertizată psihiatric.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite