În ciuda preţului piperat,”Letters to Trump” devine una dintre cel mai bine vândute cărţi pe Amazon

Donald Trump carte
Donald Trump carte
26 aprilie 2023, 11:16

Preţul oficial de vânzare este de 99 de dolari, însă cartea poate fi achiziţionată de pe platforma Amazon cu 95,85 de dolari. Însă dacă un cititor doreşte ca respectiva carte să fie semnată de însuşi Trump – fost preşedinte republican în perioada 2017-2021 şi actual candidat la nominalizarea republicană la prezidenţialele din 2024 – atunci trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 399 de dolari.

„Letters to Trump”, publicată de Winning Team Publishing, care are printre proprietari pe unul dintre fiii lui Trump, Donald Trump Jr., include 150 de scrisori, fotografii ale autorilor scrisorilor şi comentariile lui Trump despre aceştia.

Conform materialelor publicitare ale editurii, volumul are formatul unei cărţi pentru „masa de cafea”. Aceiaşi editură a publicat, în 2022, „Our Journey Together”, prima carte a lui Trump după ce a părăsit Casa Albă.

Lista semnatarilor „Letters to Trump” include „cele mai mari nume din istorie”, printre care membri ai unor familii regale, politicieni, sportivi, oameni de spectacol şi oameni de afaceri, aminteşte editura.

Încă de luna trecută, anumite mass-media au publicat fragmente din unele scrisori „selectate de Trump însuşi”, precum una adresată lui de populara prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey în care aceasta reflectează la cum ar fi fost dacă ei doi ar fi candidat simultan. Scrisoarea lui Oprah este un răspuns la aprecierile făcute de Trump în cartea sa „The America We Deserve” (2000), cum că Winfrey ar fi fost prima sa alegere pentru postul de vicepreşedinte.

Richard Nixon, Ronald Reagan şi Bill Clinton, trei preşedinţi americani şi soţia celui de-al treilea, Hillary Clinton, care a fost învinsă de Trump la alegerile din 2016, preşedintele nord-coreean, Kim Jong-un, jucătorul de golf Arnold Palmer, cântăreaţa Liza Minnelli şi prinţesa Diana de Wales – toţi îşi au locul în noua carte a lui Trump.

Într-unul din interviurile de promovare a cărţii, Trump a spus că cititorii vor fi martorii „unei vieţi foarte fascinante”.

„I-am cunoscut pe toţi şi fiecare dintre ei m-a pupat în fund, dar acum doar jumătate dintre ei o mai fac”, a spus el într-un interviu acordat publicaţiei conservatoare Breitbart.

Trump conduce în sondajele pentru nominalizarea republicană în vederea alegerilor prezidenţiale din 2024 şi, dacă nu intervine vreo schimbare, fostul preşedinte republican se va confrunta din nou cu actualul preşedinte democrat Joe Biden, care a anunţat marţi că va candida pentru un nou mandat.

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite