În Centrul Vechi al Constanței, fără mașini. Patronii și angajații localurilor au protestat. Cum se adaptează restricțiilor de circulație brașovenii

25 noiembrie 2021, 22:40

Aproape o sută de administratori și angajați ai localurilor din Centrul Istoric al Constanței au ieșit în stradă nemulțumiți că autoritățile au limitat accesul în zonă prin montarea unor bariere.

Există acum permise pentru rezidenți, pentru evenimente, precum și pentru furnizorii de servicii de catering, poștă sau curierat, pe drumul cel mai scurt, fiind interzisă parcarea.

Unii turiști, dar și unii locuitori din centrul vechi sunt de acord cu noile reguli.

În alt oraș turistic important, la Brașov, proprietarii de restaurante și localuri s-au adaptat restricțiilor. De ani de zile de când în centrul orașului este interzis accesul autoturismelor.

Vestea bună pentru proprietarii de restaurante, cafenele și baruri din Brașov este că Primăria s-a decis să le acorde o serie de facilități fiscale pentru anul 2022.

Ca și anul trecut, restaurantele, cafenelele și barurile din Brașov vor putea să-și păstreze terasele stradale și în timpul iernii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite